«Έχουμε εκπαιδευτεί για τέτοιες καταστάσεις»

από AllAboutARIS

Ο Θόδωρος Ζάρας τόνισε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα πως, η ομάδα έχει εκπαιδευτεί στις δύσκολες καταστάσεις, γι’ αυτό κατάφερε ν’ αντιδράσει στο σημείο που ο Απόλλωνα πλησίασε στους 7 πόντους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ:

Για το παιχνίδι:

«Σε πολλά ματς εξαρτάται από εμάς πως θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι, πως θα παίξουμε και πως θα εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Σήμερα μπήκαμε δυνατά και δεν αφήσαμε περιθώριο στην Πάτρα στο πρώτο μέρος.  Πήραμε μία μεγάλη διαφορά, η οποία πιστεύω μας έδωσε και την νίκη στο τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε κάποια εύστοχα σουτ παραπάνω και κινδυνέψαμε εν μέρει, ευτυχώς όμως πήραμε μία νίκη η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Για την συγκέντρωση της ομάδας, παρά τα εύστοχα σουτ του Απόλλωνα και την μείωση του σκορ:

«Σίγουρα η Πάτρα θα αντιδρούσε, δεν υπήρχε περίπτωση. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν έχουμε εκπαιδευτεί για τέτοιες καταστάσεις. Σφίγγουμε την άμυνα και μένουμε σοβαροί ως το τέλος και την νίκη».

Για τις απουσίες και τους τραυματισμούς των συμπαικτών του:

«Όταν υπάρχουν απουσίες επηρεάζονται όλοι. Για εμάς αυτή είναι η δουλειά μας, είτε υπάρχουν απουσίες είτε δεν υπάρχουν, κάνουμε το παιχνίδι μας, μένουμε συγκεντρωμένοι και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα