«Τελείως διαφορετικό παιχνίδι»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο 48χρονος τεχνικός για τον αυριανό αγώνα και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα

Εναν εντελώς διαφορετικό αγώνα από εκείνον του Ισραήλ περιμένει ο Δημήτρης Πρίφτης, αύριο απέναντι στην Ιρόνι Ναχαρίγια.

Αναλυτικά όσα είπε, στη σημερινή Media Day

Για την βελτιωμένη εικόνα του ΑΡΗ: «Λειτουργούμε κάπως καλύτερα τελευταία, αλλά πρέπει να έχουμε διάρκεια. Η Ναχαρίγια είναι καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Ο Κίτσεν άλλαξε λίγο τα δεδομένα. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο του 1ου γύρου και κομβικό όσον αφορά την πρόκριση».

Για το τι έχει αλλάξει στον ΑΡΗ το τελευταίο διάστημα: «Λειτουργούμε λίγο καλύτερα και πιο ομαδικά στην επίθεση. Πασάρουμε τη μπάλα, κάνουμε λιγότερα λάθη και είμαστε πιο οργανωμένοι».

Για τις διαφορές του αυριανού αγώνα με εκείνον του Ισραήλ: «Στο πρώτο παιχνίδι, δύο ημέρες πριν έφυγε ο Τινγκ και αντικαταστάθηκε από τον Κίτσεν. Αύριο θα έχουν έναν καλό χειριστή σε σχέση με το πρώτο ματς. Υπάρχει και ο Μπέρκοβιτς, αλλά ήταν εντελώς μόνος του στο ματς του Ισραήλ».

Για τη συμμετοχή των Τζένκινς και Μούρτου: «Θα το δούμε. Ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης, αλλά θα αποφασίσουμε αύριο».

Για το γεγονός ότι δίνει περισσότερο χρόνο στον Ξανθόπουλο: «Ηταν λίγο αναγκαστική αυτή η προσαρμογή. Αν είναι λειτουργικό, θα συνεχιστεί».

Για την εικόνα των Τσαϊρέλη και Ντραγκίσεβιτς: «Κάποιοι βρήκαν περισσότερα λεπτά συμμετοχής και έχτισαν αυτοπεποίθηση πάνω σε αυτό. Είναι θετικό».

Προτεινόμενα Άρθρα