«Να μην χαλαρώσουμε»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του Σέρβου μετά τη νίκη επί της Ναχαρίγια

Εναν ΑΡΗ σοβαρό και σε ετοιμότητα περιμένει ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς μέσα στο επόμεο διάστημα και ειδικά μέσα στον Γενάρη που πλησιάζει.

Ο Σέρβος φόργουορντ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη επί της Ναχαρίγα, μιλώντας για το νικηφόρο σερό του ΑΡΗ αλλά και τη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά του, 

Για τη νίκη κόντρα στη Ναχαρίγια: «Το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίσαμε με νίκη. αφήνουμε πίσω αυτή τη νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε σε ανάλογο ρυθμό. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κρίσιμο το παιχνίδι, αλλά με τη νίκη αυτή σιγουρέψαμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Σήμερα παίξαμε καλά και τους κερδίσαμε. Η διαφορά μπορεί να ήταν μεγάλη, αλλά η Ναχαρίγια έχει καλούς παίκτες. Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, παίξαμε σαν ομάδα και κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το γεγονός ότι η ομάδα αρχίζει να «χτίζει» χαρακτήρα και οι διαδοχικές νίκες την κάνουν να αισθάνεται πιο άνετα: «Όσο κερδίζεις νιώθεις όλο και πιο άνετα. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα, να μην χαλαρώσουμε γιατί μας περιμένουν μεγάλα παιχνίδια. Μέσα από αυτές τις νίκες εμείς θα πρέπει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι στην άμυνα και την επίθεση. Όπως είπα το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που έχει η ομάδα μέσα στον Ιανουάριο: «Είναι πολύ δύσκολος ο Ιανουάριος με παιχνίδι στην έδρα της Μπάνβιτ, με Α.Ε.Κ. στην Αθήνα και λίγες μέρες αργότερα εδώ για το Κύπελλο. Πρέπει να προετοιμαστούμε. Το καλό είναι ότι θα παίξουμε αυτά τα παιχνίδια προερχόμενοι από νίκες. Αρχικά πρέπει με την ίδια νοοτροπία να κερδίσουμε το Λαύριο στην έδρα μας. θα έχουμε κάποιες μέρες νωρίτερα να ξεκουραστούμε και να φροντίσουμε τους τραυματισμούς που είναι πολλοί φέτος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται τον Ιανουάριο».

Για το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε φόρμα: «Είμαι συγκεντρωμένος, όπως κάνουν και όλοι οι συμπαίκτες μου. Το σημαντικό είναι ότι όλοι συμβάλλουν στο σκοράρισμα και αυτό συμβαίνει γιατί από την καλή άμυνα έρχεται και η καλή επίθεση».

Προτεινόμενα Άρθρα