Χριστούγεννα στο γήπεδο για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του. #ARISBC #ARIS

Χωρίς παύση

Χριστούγεννα στο γήπεδο για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του. #ARISBC #ARIS

Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στους παίκτες του ΑΡΗ να παρεκκλίνουν από το πρόγραμμά τους.

Άπαντες περιμένουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων για να αποφορτιστούμε -ως έναν βαθμό- από την πίεση της καθημερινότητας. Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, οι οποίοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Δευτέρας (26/12) με το Λαύριο.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να διευρύνουν κι άλλο το νικηφόρο σερί τους και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να δουλέψουν στον ίδιο ρυθμό και να παρουσιάσουν το καλό του πρόσωπο μέσα στο παρκέ.

Το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το τεχνικό επιτελείο γι’ αυτές τις ημέρες περιλαμβάνει προπόνηση σήμερα (23/12) προπόνηση. Αύριο (24/12), μετά την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στην Μπουτίκ, οι παίκτες του Πρίφτη θα μπούνε στο γήπεδο για προπόνηση και την ημέρα των Χριστουγέννων η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με μία απογευματινή προπόνηση.

«Σκαρφάλωσε» στην 2η θέση των σκόρερ ο Τάτος
Προηγούμενο άρθρο «Σκαρφάλωσε» στην 2η θέση των σκόρερ ο Τάτος
Επόμενο άρθρο «Σεβασμός στο Λαύριο και συγκέντρωση»
«Σεβασμός στο Λαύριο και συγκέντρωση»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News