«Πρωτοβουλία των παιδιών η εκδήλωση»

από AllAboutARIS

”Στόχος μας να βγάλουμε και καλύτερους ανθρώπους” πρόσθεσε μεταξύ άλλων’

Η εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία των παιδιών και απλά η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του μπασκετικού ΑΡΗ προσφέρουν τη βοήθεια τους στα παιδιά όπως τόνισε η Έφη Βαρέλα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή ΑllAboutARIS:

Για την εκδήλωση: «Υπάρχει ο πυρετός της οργάνωσης και θέλουμε να έχουμε πολύ κόσμο. Αύριο από τις 11:30 να ξεκινάει να μαζεύεται ο κόσμος και από τις 12:00 θα ξεκινήσει η εκδήλωση».

Τι θα περιλαμβάνει η εκδήλωση: «Θα στηθεί ένας μεγάλος μπουφές μπροστά από το χώρο της μπουτίκ. Μικροί και μεγάλοι αθλητές θα φέρουν ότι επιθυμεί ο καθένας για να στηθεί ένα μεγάλο γεύμα αγάπης και θα δίνουμε φαγητό στους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει διάφορα γεύματα. Κατά προτίμηση ξηρά τροφή για να είναι εύκολο να το παρέχουμε στους ανθρώπους και να είναι ανθεκτικό».

Για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης: «Ήταν πρωτοβουλία των παιδιών και κάθε χρόνο οι μικροί αθλητές μας θέλουν να συμμετέχουν σε τέτοια και εμείς με τη σειρά μας τους βοηθάμε σε όλα. Φέτος σκέφτηκαν το συγκεκριμένο θέμα. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και το τεχνικό τιμ βοηθάμε για την εκδήλωση»

Για το ενδιαφέρον του κόσμου: «Εμείς θέλουμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία των παιδιών και να τους βοηθήσουμε να γίνουν και καλύτεροι άνθρωποι, όπως και να έχει».

Για το περιβάλλον των ακαδημιών: «Είναι εξαιρετικό το περιβάλλον και είμαστε χαρούμενοι κι εμείς που δουλεύουμε σε αυτό. Από το ARIS School of Basketball μπορούμε να περιμένουμε όλοι σκληρή δουλειά και γενικότερα βελτιωμένους αθλητές»

Για τη συμμετοχή στις ακαδημίες: «Δεχόμαστε παιδάκια από 5 έως 15 ετών και κυρίως να αγαπούν το μπάσκετ, να θέλουν να μάθουν και να κοινωνικοποιηθούν. Στη συνέχεια τα τμήματα γίνονται ανάλογα με την ηλικία και την προπονητική ικανότητα. Αλλά δεχόμαστε τους πάντες γιατί ο αθλητισμός είναι χαρά. Όλοι μπορούν να τη δουλειά να γίνουν καλοί αθλητές».

 

Προτεινόμενα Άρθρα