Μπάνβιτ-ΑΡΗΣ 55 ημέρες μετά

από AllAboutARIS

ΑΡΗΣ και Μπάνβιτ τέθηκαν αντιμέτωποι πριν από 55 ημέρες ακριβώς, στις 9 Νοεμβρίου, και το AllAboutARIS καταγράφει την πορεία των δύο ομάδων σε Basketball Champions League και εγχώρια πρωταθλήματα από τότε μέχρι και σήμερα.

Μέσα στο διάστημα που μεσολάβησε, η Μπάνβιτ έδωσε 14 συνολικά παιχνίδια (οκτώ για το τουρκικό πρωτάθλημα και 6 για το BCL). Από αυτά, η ομάδα του Σάσα Φιλιπόφσκι κέρδισε τα 10 και στα υπόλοιπα τέσσερα γνώρισε την ήττα (από Νίμπουρκ, Μπεσίκτας, Γκαζιαντέπ και Φενέρμπαχτσε).

Από την πλευρά του ο ΑΡΗΣ, έχει δώσει ένα ματς λιγότερο (13), με απολογισμό 9 νίκες και 4 ήττες. Μετά τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Νίμπουρκ, Μονακό, Σκάιλαϊνερς και Παναθηναϊκό, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αντέδρασε, βελτίωσε την αγωνιστική της εικόνα, πήρε τις απαραίτητες νίκες και ανέβηκε ψυχολογικά εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα του σημερινού ματς θα καθορίσει πολλά, ως προς το ποιος θα καταλάβει την 2η θέση στον όμιλο και γι’ αυτόν τον λόγο αναμένεται σκληρή μάχη εντός του παρκέ.

Προτεινόμενα Άρθρα