Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η συγκεκριμένη ήττα ενόχλησε τους «κίτρινους». #ARISBC #ARIS - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ

Δεν μπορεί να το… χωνέψει ο Ντραγκίτσεβιτς

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η συγκεκριμένη ήττα ενόχλησε τους «κίτρινους». #ARISBC #ARIS - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς ήταν εκ των κορυφαίων του ΑΡΗ στην χθεσινή αναμέτρηση με την Μπάνβιτ και θα μπορούσε να είναι και ο δήμιος της τουρκικής ομάδας, καθώς με δικό του τρίποντο οι «κίτρινοι» έκαναν τη ολική ανατροπή 26,6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά οι διαιτητές είχαν διαφορετική άποψη.

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς ήταν εκ των κορυφαίων του ΑΡΗ στην χθεσινή αναμέτρηση με την Μπάνβιτ και θα μπορούσε να γίνει και ο δήμιος της τουρκικής ομάδας, καθώς με δικό του τρίποντο οι «κίτρινοι» έκαναν τη ολική ανατροπή 26,6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης, αλλά οι διαιτητές είχαν διαφορετική άποψη και στέρησαν από τον ΑΡΗ μία μεγάλη νίκη.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, ακόμη και όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο δε τα παράτησαν, πάλεψαν μέχρι τέλους, έδειξαν χαρακτήρα και θα έφευγαν μ’ ένα μεγάλο «διπλό» από την Πάνορμο, αν οι διαιτητές σφύριζαν επί ίσοις όροις

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα στεναχώρησε όπως ήταν φυσιολογικό παίκτες και τεχνικό επιτελείο, με τον Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς να μένει έκπληκτος από τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου.

Οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει ένσταση και ευελπιστούν η FIBA να πράξει το σωστό.

Ανησυχία για Ζάρα
Προηγούμενο άρθρο Ανησυχία για Ζάρα
Επόμενο άρθρο Πλησίασαν το ρεκόρ παραγωγικότητας Μπάνβιτ και ΑΡΗΣ
Πλησίασαν το ρεκόρ παραγωγικότητας Μπάνβιτ και ΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News