"Θέλουμε να κερδίζουμε σωστά"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

O Μάνος Λάσκαρης μίλησε στην κρατική τηλεόραση για τις κινήσεις της ΚΑΕ ΑΡΗΣ μετά το άδικο χθεσινό αποτέλεσμα και την ένσταση που κατατέθηκε

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Μάνος Λάσκαρης μίλησε στην κρατική τηλεόραση για την χθεσινή “κλοπή”, την ένσταση που κατατέθηκε, καθώς και για τις σαφείς οδηγίες του Νίκου Λάσκαρη ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ικαίωση του ΑΡΗ.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τα χθεσινά γεγονότα:

“Ήταν κάτι το οποίο δεν μας άρεσε. Θέλουμε να κερδίζουμε σωστά, το ίδιο και οι αντίπαλοί μας. Κάναμε την ένσταση και περιμένουμε το αποτέλεσμα.

Είναι δεδομένο ότι ο χρόνος δεν ξεκίνησε να κυλάει ταυτόχρονα με τα 24 δευτερόλεπτα της επίθεσης της Μπάνβιτ. Η επίθεση του ΑΡΗ τελείωσε στα 26,6 δεύτερόλεπτα, έγινε η επίθεση από την Μπάνβιτ, η μπάλα δεν ακούμπησε στο ταμπλό ή στην στεφάνη, δεν υπήρχε ανανέωση χρόνου οπότε η επίθεση είχε τελειώσει.  “

Για το τι προβλέπουν οι κανονισμοί σε τέτοιες περιπτώσεις, και το κατά πόσο το υλικό που έχει στην διάθεση του ο ΑΡΗΣ μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο:

“Σίγουρα το υλικό που έχουμε στην διάθεση μας μπορεί να παίξει ρόλο, δεν ξέρουμε όμως ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν είναι γνωστό αν το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ μας ή κατά μας, περιμένουμε τις επόμενες μέρες ποια θα είναι η απάντηση.”

Για την επικοινωνία του με τον Νίκο Λάσκαρη:

“Μου είπε κάνουμε ότι χρειάζεται για να γίνει το σωστό. Το σωστό είναι να κερδίζουμε με τον σωστό τρόπο!”

Προτεινόμενα Άρθρα