«Θα τρομάξει… κόσμο ο Giannis»! (vid)

από AllAboutARIS

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι, καλεσμένος στο δημοφιλές μπασκετικό show του ESPN, «The Jump», εξήγησε πως αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βελτιώσει το σουτ του, μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ και σίγουρα θα… τρομάξει πολύ κόσμο!

Αναμφίβολα ο Γιάννης έχει κατακτήσει τα πλήθη και μέρα με τη μέρα οι «θρύλοι» και οι καλύτεροι παίκτες του ΝΒΑ μόνο καλά λόγια έχουν να πουν γι’ αυτόν!

Έτσι, και ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι, που πλέον είναι αναλυτής του ΝΒΑ στο ESPN, βρέθηκε στη δημοφιλή εκπομπή «The Jump» κι ερωτηθείς για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Αντετοκούνμπο στην καριέρα του, έπλεξε το εγκώμιο του 22χρονου ηγέτη των Μπακς.

«Αναμφίβολα είναι το πρόσωπο των Μπακς. Αυτό το παιδί έχει απίστευτο ταλέντο. Μου θυμίζει λίγο τον Ντουράντ και τον Ουέστμπρουκ. Αν βελτιώσει το σουτ του, θα τρομάξει πολύ κόσμο! Αλλά το πόσο σπουδαίος είναι σε αυτό το σημείο, στα 22 του, δεν έχει σημασία. Όλο αυτό που έχει πίσω του, πρέπει να το αναδείξει. Μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους στο ΝΒΑ, αλλά όπως και να ‘χει το να πάρει στις πλάτες του το Μιλγουόκι και να το πάει ψηλά, κερδίζοντας ένα πρωτάθλημα, θα είναι κάτι πολύ δύσκολο!».

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο Ζακ Λόου, επίσης αναλυτής, λέγοντας: «Σπαταλήσαμε όλο το καλοκαίρι, προσπαθώντας να βρούμε ποιος νέος παίκτης, θα είναι ο σταρ της επόμενης γενιάς. Θα είναι ο Καρλ Άντονι Τάουνς; Θα είναι ο Άντονι Ντέιβις; Θα είναι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις; Όχι! Θα είναι αυτός ο τύπος! (σ.σ. Αντετοκούνμπο). Θα γίνει ο καλύτερος παίκτης από όλους αυτούς!».

Επίσης, και ο πάλαι ποτέ «θρύλος», Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, που αγωνίστηκε για δύο χρόνια με την ομάδα του Μιλγουόκι και κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, αποθέωσε εξίσου τον Γιάννη: «Αυτό που μου αρέσει σε αυτόν (σ.σ στον Γιάννη) είναι ο τρόπος που βρίσκει τους συμπαίκτες του και τους δίνει την μπάλα, χωρίς να το περιμένουν!», ενώ αστειεύτηκε και για την έκφραση που παίρνει, το λεγόμενο «beast mode»: «Είναι κι από την Νιγηρία και παίρνει κι αυτό το ύφος, (κάνει την έκφραση) το beast mode. Είχα την ευκαιρία να τον δω και είναι όλα όσα χρειάζεται το Ουισκόνσιν. Του εύχομαι τα καλύτερα»!

Προτεινόμενα Άρθρα