Σίγουρα δεν θέλουμε παίκτη;

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ γνώρισε βαριά ήττα από την Α.Ε.Κ. με 81-61, στο περιθώριο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και το ερώτημα που τίθεται εκ νέου, είναι αν η ομάδα μπορεί να διαγράψει επιτυχημένη πορεία, χωρίς να προχωρήσει σε κάποια προσθήκη.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη βρέθηκαν σε κακή ημέρα σήμερα απέναντι στην Ένωση, δεν είχαν ενέργεια και αποφασιστικότητα στην άμυνα και στην επίθεση ήταν άστοχοι.

Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις φθείρουν τις ομάδες και ο ΑΡΗΣ που έχει στερηθεί από την αρχή της σεζόν τις υπηρεσίες βασικών παικτών λόγω τραυματισμών, το έργο του είναι ακόμη πιο δύσκολο. Με την πάροδο του χρόνου η απόδοση των παικτών επηρεάζεται από την συσσωρευμένη κόπωση. Για να διατηρηθεί λοιπόν μία ομάδα σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, θα πρέπει να έχει βάθος στο ρόστερ της, συνθήκη που θα της επιτρέψει ν’ ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις των αναμετρήσεων που έχει μπροστά της. Ο ΑΡΗΣ έχει επιλέξει να πορευτεί με το υπάρχον υλικό, αλλά πόσο ορθή είναι η συγκεκριμένη επιλογή; Σίγουρα ο Δημήτρης Πρίφτης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τους παίκτες του και το πώς μπορεί να τους αξιοποιήσει, αλλά μετά και την σημερινή ήττα διαπιστώθηκαν προβλήματα που με μία προσθήκη θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου είναι προ των πυλών και η Α.Ε.Κ. προσέθεσε τον Ελονού στο δυναμικό της και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθεί και ο ΜακΓκραθ. Αν το σημερινό αποτέλεσμα αλλάξει το πλάνο των «κιτρίνων» και αποφασιστεί να γίνει κίνηση για την απόκτηση κάποιου παίκτη, θα το μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα