Η ευκαιρία που αξίζει

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Φλιώνης μπορεί να αγωνίστηκε ελάχιστα εχθές απέναντι στη Νίμπουρκ, αλλά έδειξε εκ νέου ότι αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στον άσο.

Ο νεαρός πόιντ-γκαρντ αγωνίστηκε μόλις 76 δευτερόλεπτα απέναντι στην τσέχικη ομάδα, έχοντας θετική παρουσία. Στον χρόνο που έμεινε στο παρκέ, ο Φλιώνης πρόλαβε να σκοράρει (αξιοποίησε τις δύο βολές που κέρδισε) έπαιξε καλή άμυνα, οργάνωσε σωστά τις δύο επιθέσεις της ομάδας.

Όσο η σεζόν προχωράει και η κόπωση καταπονεί όλο και περισσότερο τα σώματα των αθλητών, το ροτέσιον παίζει σημαντικό ρόλο. Ο Φλιώνης είναι παίκτης που έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε παιχνίδια μεγάλων απαιτήσεων (χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι περσινοί ημιτελικοί πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό) και να διατηρήσει σε υψηλό τέμπο την ομάδα όταν οι βασικοί πόιντ-γκαρντ βρίσκονται στον πάγκο.

Η φετινή σεζόν είναι δύσκολη με συνεχόμενες και απαιτητικές αναμετρήσεις σ’ Ελλάδα κι Ευρώπη και όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Σκοπός είναι να έχουν ένα σεβαστό χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να προσφέρουν λύσεις στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα