Ώρα να βγει μπροστά

από AllAboutARIS

Ο Μάικ Τζένκινς ήταν ο κορυφαίος του ΑΡΗ στη χθεσινή νίκη επί της Νίμπουρκ και ο Δημήτρης Πρίφτης ζητάει ανάλογη εμφάνιση από το παίκτη του και στον προσεχή ημιτελικό Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ αναδείχθηκε MVP της χθεσινής αναμέτρησης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του. Πέρα από τους 21 πόντους που σημείωσε (3/4 δίποντα, 5/9 τρίποντα), βοήθησε στο κομμάτι της δημιουργίας με τις 4 ασίστ που μοίρασε, έπαιξε άμυνα (3 κλεψίματα), έβγαλε πάθος.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια στο BCL ο Τζένκινς σκοράρει πάνω από 15 πόντους (18 με Μπάνβιτ,21 με Νίμπουρκ), κάτι που δεν συμβαίνει και στα ματς πρωταθλήματος. Στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ., ο Αμερικάνος έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, σκοράροντας 6 πόντους.

Ο Τζένκινς, είναι παίκτης-βαρόμετρο και όταν βρει ρυθμό μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα. Η χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στη Νίμπουρκ του έδωσε ψυχολογία και ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει από τον γκαρντ του ανάλογη εμφάνιση στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με την Α.Ε.Κ.

Προτεινόμενα Άρθρα