Η πιο μεγάλη ώρα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλήρεις οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι στην Ενωση, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Η πιο μεγάλη ώρα -μέχρι την επόμενη φυσικά- έφτασε για τον ΑΡΗ. Ολα τα βλέμματα θα είναι σήμερα στραμμένα στο Παλέ, για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ (17:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4),, σε μία μεγάλη αναμέτρηση με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τρία χρόνια μετά τον τελικό της Κρήτης, οι Θεσσαλονικείς έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ξανά έναν τίτλο. Μόνο που για να το κάνουν αυτό, πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ενωσης στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο. Μία περίπου εβδομάδα μετά την ήττα τους στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα παραταχθεί με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Νίμπουργκ και αποφασισμένη να δώσει απαντήσεις για το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής. Οπως και στο ΟΑΚΑ, έτσι και σήμερα ο 48χρονος τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, περιμένοντας άπαντες να βρίσκονται σε αγωνιστική αλλά και πνευματική ετοιμότητα, την οποία απαιτεί το σημερινό ντέρμπι.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της φαίνεται ότι ξεπερνάει την αγωνιστική κρίση του τελευταίου διαστήματος και ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα αποτελέσει την καλύτερη επιβεβαίωση. Ο Γιούρι Ζντοβτς θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Ντόνι Μαγκράθ, χωρίς να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα