«Ομάδα και κόσμος παίξαμε μαζί, όπως παλιά»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στον κόσμο της ομάδας αλλά και στον Βασίλη Βουρτζούμη αφιέρωσε την πρόκριση επί της ΑΕΚ ο Δημήτρης Πρίφτης, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν αναφέρθηκε στον γενικό αρχηγό της ομάδας.

Είναι ένα πολύ σημαντικό βράδυ για την ομάδα. Πιστεύω παίχτηκε καλό μπάσκετ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Το χρειαζόμασταν. Θα βοηθήσει την ψυχολογία μας. Η ομάδα έχει περάσει πολλές δυσκολίες. Η ΑΕΚ είναι μία δυνατή ομάδα και θέλω να πω συγχαρητήρια για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο, γιατί παίξαμε όλοι μαζί. Οπως παλιά! Και ιδιαίτερα θέλω να την αφιερώσω στον Βασίλη Βουρτζούμη, που μας λείπει και θέλουμε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας».

Για την τελευταία φάση του αγώνα: «Ηταν πολύ δύσκολο τάιμ άουτ. Επιλέξαμε να πάρει την μπάλα ο Κάμινγκς και να πάει στο ένας εναντίον ενός. Θέλει και τύχη το ματς στο τέλος. Δεν είχαμε στην Μπάνβιτ, αλλά είχαμε σήμερα».

Είναι μία επιβράβευση για όλους μας. Πιστεύω ότι το άξιζαν τα παιδιά. Το αξίζει και ο κόσμος γιατί είναι κοντά μας. Πολλές φορές ο κόσμος εκφράζεται αρνητικά, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Είμαι πολύ επιεικής σε αυτό το πράγμα».

Συνήθως εξαφανίζομαι… Απλά έπρεπε να ξαναβγώ και για αυτό έγινε. Ευχαριίσω ειδικά κάποιους μεμονωμένους, που νιώθω τη θετική τους αύρα

Προτεινόμενα Άρθρα