«Ενα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόσμο» (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Αυτές οι αναμνήσεις, είναι που σου μένουν»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ήταν εκ των κορυφαίων του ΑΡΗ στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και στις δηλώσεις του στάθηκε στην ιδιαίτερη σημασία αυτής της επιτυχία, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του κόσμου.

Για τον αγώνα: «Είναι μία μεγάλη επιτυχία. Ξέρουμε βέβαια ότι τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα που πήραμε την πρόκριση, απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Ας μείνουμε στο σήμερα. Είναι εξαιρετικό που κερδίσαμε και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, το χαρήκαμε παραπάνω».

Για τον Κάμινγκς αλλά και τη δική του απόδοση: «Σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις. Μπορεί να είναι ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο ή μία πάσα. Ο καθένας από εμάς έδωσε τα πάντα. Προχωράμε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να παίξουμε καλύτερα και τα καταφέραμε».

Για τους πανηγυρισμούς του με τον κόσμο: «Αυτές οι αναμνήσεις σου μένουν, όταν τελειώσεις την καριέρα σου. Είναι ευχάριστες αναμνήσεις. Είναι κάτι εξαιρετικό να φτάνεις στον στόχο σου».

Για το πως ένιωσε που πανηγύρισε κάτω από τη φανέλα του Νίκου Γκάλη: «Εχω άπειρο σεβασμό για τον Νίκο Γκάλη. Μεγάλος παίκτης, μεγάλη ιστορία. Είναι κάτι το ιδιαίτερο για όλους μας».

Για τα τρία Κύπελλα που έχει κατακτήσει: «Μακάρι φέτος να γίνουν τέσσερα».

Προτεινόμενα Άρθρα