«Ο Τζένκινς μου είπε να καρφώσω»

από AllAboutARIS

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΡΗ εμφανίστηκε ο Ουίλ Κάμινγκς, αποκαλύπτοντας πως ο Μάικ Τζένκινς του είπε στο τάιμ-άουτ να πάει και να καρφώσει την μπάλα!

Τι συναισθήματα γεννάει μία τέτοια νίκη στον ίδιο:

«Είναι υπέροχο συναίσθημα, γιατί τέτοια παιχνίδια είναι ιστορικά. Είναι υπέροχη η αίσθηση, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε πολύ, γιατί έχουμε μπροστά μας ευρωπαϊκό παιχνίδι και πρέπει από αύριο να επιστρέψουμε στην δουλειά».

Τι τους είπε ο Δημήτρης Πρίφτης στο τελευταίο τάιμ-άουτ:

«Σχεδίασε την επίθεση για εμένα και αυτό μου έδωσε επιπλέον κίνητρο. Σαν επαγγελματίας, από την ώρα που ο κόουτς σχεδίασε την επίθεση, έπρεπε να την εκτελέσουμε».

Για το γεγονός ότι έβαλε μεγάλα σουτ σε όλη την 4η περίοδο:

«Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ «καυτός», καθώς είχα 8/18 σουτ. Στην τελευταία επίθεση όμως μ’ εμπιστεύτηκε ο κόουτς και είμαι χαρούμενος που δικαίωσα και τους συμπαίκτες μου».

Αν αληθεύει ότι ο Τζένκινς του είπε να καρφώσει στην τελευταία φάση:

«Επειδή γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο σφυρίζουν οι διαιτητές μου είπε να πατήσω δυνατά και να πάω με τα δύο χέρια προς το καλάθι σε περίπτωση που υπάρχει να πάρω το φάουλ. Πάτησα γερά και άφησα την μπάλα στο καλάθι».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για την ομάδα, μέσα σε μία χρονιά με πολλές μεταπτώσεις:

«Αισθανόμαστε καλά σαν ομάδα. Κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, δουλεύουμε μεθοδικά και προχωράμε βήμα-βήμα. Έχουμε μπροστά μας το Champions League, ο τελικός του Κυπέλλου έχει ακόμη έναν μήνα για να γίνει. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ».

Αν έχει μιλήσει με τον Μπάκνερ για την πιθανή μετακίνηση του συμπαίκτη του στην Τουρκία:

«Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα μαζί του γι’ αυτό το θέμα. Δεν γνωρίζω».

Προτεινόμενα Άρθρα