«Δείξαμε ξανά τι σημαίνει ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

”Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα”

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Στάθης Ρούσσος, εμφανίστηκε πανευτυχής για την πρόκριση στον τελικό και τόνισε πως αξίχουν συγχαρητήρια στον κόσμο και στην ομάδα.

Για τον ημιτελικό: «Ήμαστε πολύ χαρούμενοι. Η διοίκηση Αρβανίτη πάει για δεύτερη χρονιά τελικό κυπέλλου. Μαζί με μας, είναι περιχαρής και η οικογένεια Λάσκαρη και δείξαμε ακόμη μια φορά τι σημαίνει ΑΡΗΣ στο μπάσκετ. Ήμαστε πάνω από όλα Αριανοί και δείξαμε με τη φιλοξενία τι ομάδα έχουμε. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο γιατί αυτός πήρε το παιχνίδι. Καταφέραμε να είμαστε σε ένα ακόμη τελικό και πάνω από όλα είναι η ομάδα για μας. Το μπάσκετ του ΑΡΗ είναι διαχρονικό και κάθε χρόνο θα ανεβαίνει».

Για την οικογένεια Λάσκαρη: «Ήταν όλοι χαρούμενοι και αυτό τους αξίζει. Σήμερα είδαν ξανά και αυτοί τι σημαίνει ΑΡΗΣ».

Για τον κόσμο: «Συγχαρητήρια στον κόσμο και σε όλη την ομάδα. Ο ΑΡΗΣ έδειξε και σήμερα πως είναι ο Αυτοκράτορας του μπάσκετ».

Για τα αποδυτήρια: «Οι παίκτες είναι πολύ χαρούμενοι και το χρειαζόταν γιατί είναι μια άτυχη χρονιά ως τώρα για τον ΑΡΗ με πολλούς τραυματισμούς. Δείξαμε πως όταν είμαστε ενωμένοι πετυχαίνουμε τα πάντα».

Για τον τελικό: «Δεν έχω προτίμηση. Θέλω ένα δίκαιο τελικό σε ένα γήπεδο που θα είναι το σωστό και για τους δυο. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα