«Όσοι στελεχώνουν τον Σύλλογο, τους αξίζει όλο αυτό»

από AllAboutARIS

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας πως παίκτες προπονητές, διοίκηση και κόσμος αξίζουν αυτή την χαρά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι κι αυτό γιατί κάναμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας που μας υποστηρίζουν από την αρχή της σεζόν. Σίγουρα χρειαζόμασταν αυτή την μεγάλη νίκη. Το να παίζεις έναν τελικό κυπέλλου είναι πάντα μεγάλη υπόθεση. Οι οπαδοί μας, όλοι όσοι στελεχώνουν τον Σύλλογο τους αξίζει όλο αυτό. Τι να πω; Ήταν μία επική νύχτα! Αυτά τα παιχνίδια, με αυτούς τους οπαδούς, σε αυτή την πόλη έχουν απίστευτη ενέργεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους συμπαίκτες μου γι’ αυτή την σπουδαία νίκη». Τόνισε αρχικά ο Σέρβος.

Αν έχουν συνειδητοποιήσει το τι έχουν καταφέρει:

«Είναι μια μεγάλη νίκη, απέναντι σ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο, από τον οποίο ηττηθήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό μας έκανε λίγο πιο υποψιασμένους και το σημαντικό ήταν ότι παραμείναμε ενωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν μια ομαδική νίκη. Ο τελικός πλέον είναι σ’ έναν μήνα από τώρα, περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. δεν ενθουσιαζόμαστε, θα πάμε να παίξουμε στον τελικό και θα δούμε τι θα γίνει».

Τι σκέψεις πέρασαν από το μυαλό τους όταν είδαν τον Ούκιτς να σκοράρει 8΄΄ πριν το τέλος του αγώνα:

«Έβαλε ένα πολύ δύσκολο καλάθι στο τέλος και όταν υπάρχει τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι δεν έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς. Επικεντρωθήκαμε στην τελευταία κρίσιμη επίθεση, ο Κάμινγκς ήταν ψύχραιμος όταν πήρε την προσπάθεια και σκόραρε ένα απίθανο καλάθι. Ήταν μία πολύ καλή νίκη, που ήρθε δύσκολα βέβαια, αλλά μετά ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί».

Πως θα καταφέρουν να διαχειριστούν τον ενθουσιασμό που επικρατεί μετά τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Σίγουρα θα πανηγυρίσουμε αυτή τη νίκη, αλλά την Τρίτη έχουμε παιχνίδι και σημασία πάντα έχει το τι κάνεις σήμερα. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για όλους μας, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που πρέπει για να είμαστε επιτυχημένοι αυτή την σεζόν. Πετύχαμε έναν σημαντικό στόχο και πλέον συνεχίζουμε».

Αν μπορούσε να επιλέξει αντίπαλο για τον τελικό ποιον θα επέλεγε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό:

«Ίσως τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί (σ.σ. στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, αλλά γελώντας απάντησε πως δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος που θέλει τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό). Φέτος παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο ημιτελικός γίνεται και στην έδρα του, οπότε κατά την άποψή μου ο Ολυμπιακός θα είναι στον τελικό».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τους Σκάιλαϊνερς:

«Το σημαντικό είναι ότι εξασφαλίσαμε την πρόκριση με τη νίκη μας εδώ επί της Νίμπουρκ. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Έχουμε το παιχνίδι με την Φρανκφούρτη, μετά ακολουθεί αυτό με την Μονακό που είναι εξίσου δύσκολο, γι’ αυτό πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το εντός έδρας παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα