Ο Νέιμικ και οι άλλοι

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ «χτενίζει» την αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Έρικ Μπάκνερ και μέχρι στιγμής έχει ορισμένες περιπτώσεις παικτών υπ’ όψιν του.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, το τεχνικό επιτελείο του ΑΡΗ αναζητεί και τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Έρικ Μπάκνερ στην «κίτρινη» front line. Το όνομα του Ντρου Νέιμικ επανήλθε στο προσκήνιο, καθώς ο Αμερικάνος αποτελεί μία αξιόπιστη λύση. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι έπαιξε πριν δύο χρόνια στην ομάδα, γνωρίζει την φιλοσοφία του κόουτς Πρίφτη και δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής. Επιπλέον διαθέτει στοιχεία που χρειάζεται την δεδομένη στιγμή η ομάδα και είναι μία περίπτωση την οποία έχουν εξετάσει προσεκτικά οι προπονητές του ΑΡΗ. Το σοβαρό εμπόδιο στην υπόθεση Νέιμικ, είναι το συμβόλαιο που έχει ο Αμερικάνος στο Τόκιο.

Ντάστον Χογκ: Ο Αμερικάνος center που εντυπωσίασε πέρυσι στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Κηφισιάς. Ο 24χρονος ψηλός θα ήταν η ιδανική λύση για τους «κίτρινους» αυτή την στιγμή. Πολύ αθλητικός, δυνατός, εξαιρετικός ριμπάουντερ (πέρυσι πρώτος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος) και καλός στις καταστάσεις πικ εν ρολ. Παίκτης με στοιχεία που χρειάζεται αυτή την στιγμή ο ΑΡΗΣ. Στην Ιταλία με την Τρέντο κάνει καλή χρονιά (9,2 πόντοι, 5,9 ριμπάουντ) και για να τον αποδεσμεύσει η ιταλική ομάδα θέλει πολύ «δυνατή» προσφορά.

Ιβάν Άσκα: Έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα το 2013 με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Είναι φόργουορντ, με καλά αθλητικά προσόντα και έφεση στο σκοράρισμα. Καλός ριμπάουντερ και ικανός στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει το «αγκάθι» του συμβολαίου στην μέση, καθώς ο 26χρονος αγωνίζεται στην Κορέα.

Η έρευνα από τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον αναμένεται να γνωστοποιηθεί ποια περίπτωση παίκτη είτε από τις παραπάνω, είτε από την ελεύθερη αγορά θα ξεχωρίσει και η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Προτεινόμενα Άρθρα