Δεν αποκλείεται το Ηράκλειο!

από AllAboutARIS

Στον ΑΡΗ δόθηκαν δύο επιλογές… Ο.Α.Κ.Α. ή Ηράκλειο, με τους «κίτρινους» να επιλέγουν το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Τελευταίες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι το Κλειστό του Ηράκλειο έχει πιθανότητες να φιλοξενήσει τον τελικό.

Ο ΑΡΗΣ αναγκάστηκε να συναινέσει να γίνει ο τελικός στο Ο.Α.Κ.Α., προκειμένου να μην γίνει στο Ηράκλειο. Με βάση αυτό το δεδομένο, θα περίμενε κανείς η ομοσπονδία να ορίσει το παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν όμως, ότι τα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, συγκεντρώνουν πιθανότητες να φιλοξενήσουν το παιχνίδι.

Αυτή η τακτική έχει ως στόχο να διασυρθεί ο ΑΡΗΣ και να δείξει η Ε.Ο.Κ. ότι ελέγχει απόλυτα το ελληνικό μπάσκετ. Γι’ αυτό άλλωστε έγινε η πάσα στην εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας να ορίσει αυτή τον τόπο διεξαγωγής του τελικού, εκεί όπου είναι ο… σκληρός πυρήνας και απουσιάζουν άνθρωποι που προασπίζουν τα συμφέροντα του ΑΡΗ, όπως ο κ. Χρηστίδης.

Αύριο η απόφαση της επιτροπής, θα είναι Ηράκλειο ή Ο.Α.Κ.Α. Σε κάθε περίπτωση, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βγαίνει χαμένη όπου από τα δύο γήπεδα οριστεί ο τελικός-παρωδία.

Προτεινόμενα Άρθρα