Στο Μονακό, ψάχνοντας αντίδραση

από AllAboutARIS

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Μονακό, εκεί όπου την Τετάρτη (25/01) θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του Α΄ ομίλου.

Οι «κίτρινοι», μετά από δύο σερί ήττες σ’ Ελλάδα και Ευρώπη που συνδυάστηκαν και από κακές εμφανίσεις, θέλουν ν’ αντιδράσουν και να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην Μονακό, από αυτό που έδειξαν στις αναμετρήσεις με Σκάιλαϊνερς και Τρίκαλα. Την αποστολή στην Γαλλία δεν θ’ ακολουθήσουν οι Γιάνκοβιτς (χτύπημα στον τετρακέφαλο) και Σίμτσακ (ενοχλήσεις στο πέλμα), οι οποίοι θα μείνουν στην Θεσσαλονίκη για να κάνουν θεραπεία, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι πρωταθλήματος. Στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη όμως, θα βρίσκεται ο Τζάστιν Τζάκσον, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το έργο των «κιτρίνων» δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Μονακό κάνει σπουδαία σεζόν μέχρι στιγμής και στην έδρα της είναι ιδιαίτερα ισχυρή, αλλά άπαντες οφείλουν να καταθέσουν στο παρκέ το 100% των δυνατοτήτων τους και να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα