«Αναμέτρηση με ιστορία και σημασία για τον κόσμο».

από AllAboutARIS

«Έλεγχος των ριμπάουντ, ένταση στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στο μακρινό σουτ»

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (04/02, 21:00, NovaSports 1) τον ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στο www.arisbc.gr, επισήμανε τι πρέπει να κάνει η ομάδα μας για να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη και 10η συνολικά νίκη της στο πρωτάθλημα.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι μία αναμέτρηση που έχει τη δική της ιστορία και σημασία για τον κόσμο. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να εστιάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό στιλ και κατεύθυνση και έχει βελτιωθεί σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, μετά από κάποιες αλλαγές στο ρόστερ», τόνισε ο κόουτς του ΑΡΗ και συνέχισε:  

«Οι συνθήκες σε τέτοιους αγώνες είναι πάντα δύσκολες για τον φιλοξενούμενο, οπότε εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ, η ένταση στην άμυνα, τα λάθη και η αποτελεσματικότητα στο μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης».

Προτεινόμενα Άρθρα