Νίκες για Καβς και Μπουλς (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι Καβαλίερς ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αγωνίστηκαν χωρίς τον Λοβ αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να κερδίσουν τους Τίμπεργουλβς 116-108.

Οι πρωταθλητές με τους ΛεΜπρον και Ίρβινγκ να τους οδηγούν στο σκορ πέρασαν μέσα από τη Μινεσότα και έφτασαν στο 38-16. Ο «βασιλιάς» σημείωσε 25 πόντους (με 10-14 σουτ), μοίρασε 14 ασίστ και μάζεψε 8 ριμπάουντ, ενώ ο Ίρβινγκ πέτυχε και αυτός 25 πόντους. Το κενό του Λοβ κάλυψε επάξια ο Φράι με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ. Οι Τίμπεργουλβς είχαν σε εξαιρετικό βράδυ τον Ουίγκινς, ο οποίος το πήρε προσωπικά απέναντι στην πρώην ομάδα του, σημειώνοντας 41 πόντους.

Οι Μπουλς παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Ουέιντ και Μίροτιτς επικράτησαν στο Σικάγο των Ράπτορς 105-94. Κορυφαίος για τους «ταύρους» ο ΜακΝτέρμοτ με 20 πόντους, με τον Μπάτλερ να προσθέτει άλλους 19 αλλά να είναι άστοχος (2-10). Οι Ράπτορς βρέθηκαν σε κακό βράδυ και έχασαν την επαφή τους με το σκορ από το πρώτο ημίχρονο.

Στο Λος Άντζελες έγινε ένα ματς για γερά νεύρα με τους Κινγκς να κερδίζουν τελικά τους Λέικερς 97-96. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Κάζινς ο οποίος σημείωσε 40 πόντους, με 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Ο Κουφός έπαιξε 26 λεπτά και σε αυτό το διάστημα πέτυχε 4 πόντους, με 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Οι Λέικερς είχαν σε μεγάλο βράδυ τον Ουίλιαμς που σταμάτησε στους 29 πόντους.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα