«Πρέπει να αλλάξουμε εικόνα και να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας»

από AllAboutARIS

«Δεν είχαμε μεγάλη ένταση στο πρώτο ημίχρονο, ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση»

Το ότι η ομάδα δεν πρέπει να εμφανίσει την εικόνα του πρώτου μέρους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν κακοί  στο πρώτο ημίχρονο και επιθετικά και αμυντικά. Το κυριότερο ήταν το κομμάτι της έντασης, τον τόνο με τον οποίο πρέπει να παίξεις σε άμυνα και επίθεση. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την νωθρότητα και την παθητικότητα που είχαμε και έγινε πιο επιθετικός, για αυτό και το σκορ είχε τέτοιο έκταση».

«Στο δεύτερο ημίχρονο το διορθώσαμε λίγο αυτό, αλλά δυστυχώς ο Ολυμπιακός είχε χτίσει μια διαφορά και δεν ήταν εύκολο να αλλάξει η εικόνα του αγώνα».

«Ήταν κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και απορώ πως μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι με αυτήν την εικόνα στο ματς του Σαββάτου, το οποίο είναι ειδικών απαιτήσεων, ίδιων απαιτήσεων από άποψης επιπέδου μπάσκετ, αλλά με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν νομίζω να έχουμε πολλές ελπίδες. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και να έχουμε διάρκεια τουλάχιστον στο κομμάτι της έντασης, όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Προτεινόμενα Άρθρα