«Σημασία έχει ποιος το θέλει περισσότερο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Οδηγός η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο για τη συνέχεια»

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, λειτούργησε για τον ΑΡΗ ως μία… πρόβα τελικού εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ενα παιχνίδι από το οποίο κρατάει τα θετικά όπως φυσικά και αυτά που πρέπει να διορθώσει. 

Οσον αφορά πάντως τα πρώτα, σίγουρα σε αυτά εντάσσεται η εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, όπως επεσήμανε και ο Βασίλης Ξανθόπουλος μιλώντας στο AllAboutARIS και τον Γιώργο Σπέντζο μετά το τέλος του αγώνα. Ο έμπειρος γκαρντ τοποθετήθηκε για το ντέρμπι του ΣΕΦ, όπως φυσικά και για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό σε δύο ημέρες. 

Για τον χθεσινό αγώνα: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι τα τελευταία χρόνια να παίζουμε τελικούς. Παρόλα αυτά, έπρεπε να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που ξέρουμε ότι πάνω-κάτω βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι στο πίσω μέρους του μυαλού μας, είχαμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Στο δεύτερο όμως δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ εκτέλεσε τις πρώτες βολές του προς το τέλος του αγώνα: «Δεν το έχω ξαναδεί. Ηταν ένας συνδυασμός πραγμάτων που οδήγησε σε αυτό το στατιστικό. Ας μην επικεντρωθούμε όμως σε αυτό».

Για τον τελικό του Σαββάτου: «Πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό στην άμυνα, να είμαστε δυνατοί απέναντι στην αθλητικότητα του Παναθηναϊκού. Είναι ένας τελικός που δεν θα παίξει τόσο ρόλο η τακτική όσο σε τι μέρα θα βρεθεί κάθε ομάδα και ποιος θα το θέλει περισσότερο».

Προτεινόμενα Άρθρα