Νέα πρόσωπα, ίδιος στόχος

από AllAboutARIS

ΑΡΗΣ και Παναθηναϊκός από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν έχουν αλλάξει, αλλά ο αυριανός στόχος των δύο ομάδων δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο ρόστερ του ΑΡΗ δεν υπάρχουν εδώ και καιρό Μαρμπλ και Μπάκνερ, με τους Τζάκσον και Γκόρντον να έχουν πάρει την θέση τους. Ο Τζάστιν Τζάκσον έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στα πρώτα του παιχνίδια με την φανέλα του Αυτοκράτορα, μετρώντας 5,50 πόντους 3,50 ριμπάουντ και 2 μπλοκ κατά μ.ο. στο πρωτάθλημα. Το πάθος και η μαχητικότητα, είναι επίσης τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του Αμερικάνου, ο οποίος βγάζει πολλή ενέργεια στο παρκέ. ο Τζαμόν Γκόρντον από την πλευρά του, προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μετά την πολύμηνη απουσία του από την αγωνιστική δράση. Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει 4,5 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (έχει παίξει δύο ματς με Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακό). Πρόσφατα επανήλθε από τον τραυματισμό του στην γάμπα και κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει την εμπειρία, την σωστή οργάνωση και καθοδήγηση που μπορεί να δώσει στην ομάδα ο Αμερικάνος στα κρίσιμα σημεία.

Από την πλευρά του και ο Παναθηναϊκός έχει καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ του. Ο Κένι Γκάμπριελ αναπληρώνει το κενό του τραυματία Γκιστ και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Στο πρωτάθλημα ο Αμερικάνος φόργουορντ έχει 6,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα. Όσον αφορά τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που προστέθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ο Ιταλός δείχνει μακριά από τον καλό του εαυτό και δεν προσφέρει μέχρι στιγμής τις λύσεις που θα περίμενε ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Τζεντίλε στο πρωτάθλημα έχει 6,57 πόντους, 2,57 ριμπάουτ και 1,86 ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα