Βγαίνουν μπροστά οι Έλληνες

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παίζει το ματς της χρονιάς αύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό και χρειάζεται σε καλή κατάσταση τους Έλληνες παίκτες του.

Οι Έλληνες παίκτες είναι αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα την σημασία του αυριανού αγώνα, αφουγκράζονται την επιθυμία του κόσμου να κατακτήσει η ομάδα έναν τίτλο, αντιλαμβάνονται το πόσο ευεργετικά θα λειτουργήσει για την συνέχεια της σεζόν αυτό το τρόπαιο.

Στο ρόστερ, υπάρχουν αρκετοί με εμπειρία και παραστάσεις από τελικούς (Ξανθόπουλος, Γιάνκοβιτς με τρεις κατακτήσεις Κυπέλλου, Μούρτος μία παρουσία σε τελικό το 2014), που μπορούν να προϊδεάσουν τους συμπαίκτες τους πριν από το παιχνίδι και να τους καθοδηγήσουν κατά την διάρκειά του.

Στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, ο ΑΡΗΣ πήρε 14 πόντους από τους Έλληνες (τους 8 τους έβαλε ο Τσαϊρέλης) και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, για να κερδίσει αύριο η ομάδα τον Παναθηναϊκό, η συνεισφορά των Ελλήνων στο σκοράρισμα, πρέπει να είναι μεγαλύτερη. Καλή δουλειά πρέπει να γίνει και στο κομμάτι της άμυνας, με τον κάθε παίκτη να είναι έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Προτεινόμενα Άρθρα