«Ενα ματς είναι, μπορεί να το πάρει ΑΡΗΣ!»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νέστορας Κόμματους ξέρει από τίτλους. Ηταν άλλωστε από τους βασικούς συντελεστές του Κυπέλλου στη Λαμία το 2004 και ως… γνώστης, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο πρώην άσσος του ΑΡΗ μίλησε στον «Libero 107,4» με αφορμή τον σημερινό τελικό, τονίζοντας τη μεγάλη ευκαιρία που έχει η ομάδα για να κατακτήσει το Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2004: «Αυτός ήταν και ο στόχος μου, όταν είχα έρθει στην ομάδα. Να πάρουμε τον τίτλο που δεν είχε κατακτήσει η ομάδα την προηγούμενη χρονιά».

Για το πως ζει ένας αθλητής κάποιον τελικό: «Από τη στιγμή που περάσαμε τότε στο Final-4, είχαμε μεγάλη επιθυμία. Νιώθαμε ότι υπήρχε και μία αίσθηση αδικίας λόγω της Λάρισας την προηγούμενη χρονιά».

Για το αγωνιστικό σκέλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί στα χαρτιά. Είναι ένα ματς. Ολα γίνονται. Πιστεύω πως δεν υπάρχει άγχος στον ΑΡΗ. Εγώ δεν θα είχα άγχος. Μόνο πάθος για το Κύπελλο».

Για το κατά πόσο ο τελικός της Λαμίας, είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την παρουσία του στον ΑΡΗ: «Αλλα ματς που έχει μείνει περισσότερο, όχι τόσο εκείνο. Γενικά πάντως, αισθάνθηκα δικαιωμένος με την παρουσία μου στον ΑΡΗ».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος δίνει πάντα μεγάλη ώθηση και είναι από τα πράγματα που μου άρεσαν πολύ. Ο κόσμος δίνει πάντα μεγάλη ώθηση και είναι από τα πράγματα που μου άρεσαν πολύ. Σήμερα πάντως είναι ευκαιρία να στείλουν οι οπαδοί των δύο ομάδων ένα μήνυμα. Να μην δημιουργηθούν επεισόδια και να δούμε μία πραγματική γιορτή, ανάμεσα τον παντοκράτορα και τον αυτοκράτορα όπως είπε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού».

Προτεινόμενα Άρθρα