«Την ψυχή μας για τον τίτλο!»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στο sport-fm.gr για τον σημερινό τελικό με τον Παναθηναϊκό και για τις πιθανότητες του ΑΡΗ να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου

Αναλυτικά όσα είπε ο 24χρονος σέντερ για: 

-τις πιθανότητες για τον Άρη στον τελικό: «Είναι ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Δεν μετρά η θεωρία και ποιος είναι καλύτερος στα χαρτιά. Θα καταθέσουμε την ψυχή μας, θέλουμε να παίξουμε δυνατά και σκληρά για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Δηλαδή τον τίτλο…».

-τη σημασία του αγώνα για τον ίδιο: «Ίσως και να είναι το πιο σημαντικό ματς της καριέρας μου. Έχω παίξει και σε άλλα μεγάλα ματς, αλλά σίγουρα αυτό είναι από τα πιο σημαντικά».

-το πού θα κριθεί ο τελικός: «Θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετρά περισσότερη η ψυχή, η καρδιά, ο τσαμπουκάς και η δύναμη κι αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να παρουσιάσουμε για να πετύχουμε κάτι καλό στον τελικό».

-το πλεονέκτημα της έδρας για τον Άρη: «Είναι σίγουρα καλό που παίζουμε εδώ. Πάντως το ότι οι φίλαθλοι θα είναι μοιρασμένοι μάς προβληματίζει, γιατί θα θέλαμε να είχαμε μόνο το δικό μας κόσμο στο γήπεδο (γέλια). Έτσι είναι όμως σε έναν τελικό Κυπέλλου».

-τη μονομαχία του με τον Μπουρούση: «Με τον Γιάννη γνωριζόμαστε χρόνια, είμαστε φίλοι κι έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Όμως το αυριανό παιχνίδι είναι κάτι διαφορετικό. Είναι πόλεμος!».

-το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους των δύο ομάδων: «Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Θα ήθελα να έχουμε μια πολύ όμορφη και ειρηνική ατμόσφαιρα, να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και όλα να κυλήσουν ομαλά».

Προτεινόμενα Άρθρα