«Νοικοκυρεμένος ο ΑΡΗΣ, στόχος η 3η θέση»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πολύ ωραία εμπειρία ο ΑΡΗΣ»

Την 3η θέση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στο Champions League έθεσε ως στόχους για τον ΑΡΗ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξη του σε MVP της 19ης αγωνιστικής.

«Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για την ομάδα μου και να φέρει παραπάνω νίκες», ευχήθηκε ο 27χρονος φόργουορντ των «κίτρινων» και τόνισε ότι: «Ο στόχος του Άρη στην STOIXIMAN.GR Basket League είναι η 3η θέση και από κει και πέρα αν πάνε όλα καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήταν η ομάδα και στα περσινά πλέι οφ».

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη για πρώτη φορά στην παρουσία σου στον Άρη σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη επί του Κοροίβου;

«Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος παρουσιάστηκε πολύ επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για την ομάδα μου και να φέρει παραπάνω νίκες».

– Πως είναι η εμπειρία σου στον ΑΡΗ και στην Θεσσαλονίκη;

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ο ΑΡΗΣ είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Σκεφτόμαστε σχεδόν όλοι το ίδιο, έχουμε κοινούς στόχους και θέλουμε η πορεία της ομάδας να είναι πολύ θετική».

– Τι μπορούν να καταφέρουν την φετινή σεζόν οι «κίτρινοι» στην STOIXIMAN.GR Basket League και στο Basketball Champions League;

«Στο Basketball Champions League αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε σωστά εντός έδρας μπορούμε να προχωρήσουμε και στον επόμενο γύρο. Από κει και πέρα ο στόχος, όπως και σε όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ, είναι το φάιναλ φορ. Στην STOIXIMAN.GR Basket League πιστεύω πως ο στόχος είναι η 3η θέση και από κει και πέρα αν πάνε όλα καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήταν η ομάδα και στα περσινά πλέι οφ».

Προτεινόμενα Άρθρα