Προσοχή στον Ρέλεφορντ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Αμερικανός Γκάρντ αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για την άμυνα του ΑΡΗ στο παιχνίδι του Σαββάτου

Ο παίκτης από την ομάδα του Κολοσσού τον οποίο ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να προσέξει, αν δεν θέλει να μπει σε μπελάδες στο παιχνίδι του Σαββάτου, είναι ο Τρέβορ Ρέλεφορντ. 

Ο Αμερικανός Γκάρντ των γηπεδούχων είναι το πρώτο “βιολί” επιθετικά για τους “Ροδίτες”, με 14 πόντους μ.ο ανά παιχνίδι, έχοντας 51,69 % στα δίποντα, 35,71 % πίσω από τα 6,75 και 75,93 % στις ελέυθερες βολές μέχρι τώρα στην σεζόν.
Παρά τα μόλις 183 εκ. του ύψους του, μαζεύει κοντά στα 4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ συνεισφέρει και στο σκοράρισμα των συμπαικτών του μοιράζοντας 4 ασίστ ανά παιχνίδι. 

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, κόντρα στους “κίτρινους”, ο Ρέλεφορντ σημείωσε 16 πόντους, με 3/3 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 1/2 βολές, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι μαζεύοντας ένα ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 ασίστ. 

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο μαρκάρισμα του Αμερικανού, ο οποίος στην καλή του μέρα παίρνει από το χέρι τους γηπεδούχους όσον αφορά τον τομέα  του σκοραρίσματος.

Θυμίζουμε πως ο ΑΡΗΣ δεν έχει περιθώρια ήττας στο παιχνίδι του Σαββάτου, καθώς ο Κολοσσός απέχει μόλις 1 βαθμό από τους “κίτρινους” στην βαθμολογία.

Προτεινόμενα Άρθρα