Από τα καλύτερα αμυντικά του παιχνίδια

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται το προσεχές Σάββατο στην έδρα του Κολοσσού, κόντρα στον οποίο στον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος, είχε κάνει ένα από τα καλύτερα αμυντικά του παιχνίδια.

Οι «κίτρινοι» έχουν δύσκολη αποστολή το Σάββατο κόντρα στον Κολοσσό, αλλά θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, με την οποία θα κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της «4ης» θέσης.

Στην αναμέτρηση του Α΄ γύρου, ο ΑΡΗΣ είχε πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, φτάνοντας με άνεση στο τελικό 84-60. Καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση του συγκεκριμένου αποτελέσματος, είχε παίξει η αμυντική λειτουργία των παικτών του Πρίφτη, οι οποίοι είχαν «πνίξει» με την άμυνά τους τον αντίπαλο και δεν του επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει ρυθμό (αποκορύφωμα οι μόλις 8 πόντοι που κατάφερε να σημειώσει ο Κολοσσός στο 3ο δεκάλεπτο).

Οι 60 πόντοι παθητικό, είναι η 2η καλύτερη επίδοση του Αυτοκράτορα (50 είχε δεχτεί εντός έδρας από το Ρέθυμνο), ο οποίος με την ίδια… συνταγή, θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και μέσα στο «Βενετόκλειο». Μέσα από την άμυνά τους, οι παίκτες του Πρίφτη θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο παρκέ και να βρούνε τα πατήματά τους και στην επίθεση. Θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια όμως, καθώς οι Ροδίτες στην έδρα τους είναι πολύ ισχυροί και παίζουν με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Προτεινόμενα Άρθρα