Επεισοδιακό ματς σε σχολικό πρωτάθλημα

από AllAboutARIS

Από επεισόδια σημαδεύτηκε ο ημιτελικός του 4ου ΓΕΛ Λάρισας με το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας

Σ΄ έναν επεισοδιακό ημιτελικό, το 4ο ΓΕΛ Λάρισας πήρε την πρόκριση για τον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος αγοριών Θεσσαλίας, το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας με 52-50, με καλάθι του Ραφτόπουλου ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του αγώνα.

Ωστόσο, το ματς σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όταν λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι-μαθητές (;) πέταξαν μπουκάλι και τα αίματα άναψαν. Στη συνέχεια, πανό που είχαν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας έγινε στόχος, με τους φιλοξενούμενους εισβολείς να απειλούν τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ, που βρίσκονταν στις κερκίδες και τους καθηγητές τους να λειτουργούν ως ασπίδα μπαίνοντας μπροστά προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Από το σκηνικό πολέμου… μία καθηγήτρια έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε, με την μπαρουτοκαπνισμένη ατμόσφαιρα και τα καπνογόνα να συνθέτουν τις θλιβερές εικόνες, ενώ μαθητές ήρθαν ακόμη και στα χέρια…!

Οι φιλοξενούμενοι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας, αφού φυγαδεύτηκαν άρον-άρον, αποχώρησαν από το κλειστό μετά από μισή ώρα, με τη συνοδεία περιπολικού και αστυνομικής δύναμης κατά την επιστροφή τους στο Βόλο.

Πηγή: tsiotras.blogspot.com

Προτεινόμενα Άρθρα