Με μία προπόνηση θα συνεχιστεί η προετοιμασία του #ARISBC #ARIS

Συγκεντρωμένοι στον Απόλλωνα

Με μία προπόνηση θα συνεχιστεί η προετοιμασία του #ARISBC #ARIS

Η μεταγραφική ενίσχυση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον μπασκετικό ΑΡΗ, όμως παίκτες και τεχνικό επιτελείο έχουν στραμμένη την προσοχή τους αποκλειστικά στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Πάτρας στο Αλεξάνδρειο.

Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης με τους Πατρινους, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Ο ΑΡΗΣ, το περασμένο Σάββατο στην Χαλκίδα πήρε την πρώτη από τις τέσσερις νίκες που χρειάζεται, προκειμένου να καταλάβει την 4η θέση στην regular season και το Σάββατο θέλει το 2ο σερί ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα. 

Σήμερα, υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για τους “κίτρινους”.

Έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Βραζιλία (vid)
Προηγούμενο άρθρο Έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Βραζιλία (vid)
Επόμενο άρθρο Η αφίσα του ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ.
Η αφίσα του ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ.

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News