«Να συγκεντρωθούμε στο εκτός έδρας, εντός βρίσκουμε τη λύση»

από AllAboutARIS

«Καλός σκόρερ ο Τέιλορ, θα βοηθήσει το ταλέντο του»

Το ότι το ροτέισον βοηθάει την ομάδα να παίζει με ενέργεια σε άμυνα και επίθεση τόνισε ο Μίχαλης Τσαϊρέλης, προσθέτοντας ότι η ομάδα πρέπει να δέιξει μεγαλύτερη προσοχή στο εκτός έδρας παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι το σημερινό παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο. Και οι δυο ομάδες θέλανε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Εμείς για να συνεχίσουμε να είμαστε τέταρτοι και η ομάδα της Πάτρας για να εξασφαλίσει το εισιτήριο της παραμονής. Δεν τα κατάφερε, τους έυχομαι καλή τύχη στον αγώνα τους για την παραμονή. Εμείς είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, όσο ακολουθούσαμε το πλάνο που είχαμε καταστρώσει μέσα στην εβδομάδα, είχαμε μια καλή εικόνα, ξεφύγαμε στο σκορ, αλλά υπήρχαν και κάποια διαστήματα που χαλαρώναμε και είναι λογικό να πέσει και η διαφορά, όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε άλλα δυο δύσκολα παιχνίδια, το ένας εκτός έδρας. Τα θέλουμε και τα δυο για να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και με τον συνδυασμό των παιχνιδιών και των άλλων ομάδων».

Για το ροτέισον: «Καλύτερα να ρωτήσετε τον προπονητή για αυτό. Ωστόσο, είναι φυσικό να υπάρχει κούραση και είναι φυσικό να ανοίγεται το ροτέισον γιατί το δυνατό μας όπλο είναι να παίζουμε με ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Οπότε αν θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτή την ενέργεια είναι φυσικό να ανοίξει το ροτέισον».

Για το μπορεί ο ΑΡΗΣ να κάνει το απόλυτο ως το τέλος: «Φυσικά το θεωρώ εφικτό και πιστεύω πιο δύσκολο είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, γιατί έχουμε δέιξει ότι εντός έδρας μπορούμε να κοντράρουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Από εκεί και πέρα εκτός έδρας έχουμε κάνει κάποιες κακές ήττες και δέιχνουμε ένα κακό πρόσωπο σε αρκετά παιχνίδια. Οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο στο εκτός έδρας γιατί εντός βρίσκουμε τη λύση».

Για την προσθήκη του Τέιλορ: «Προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Ξέρω όμως ότι είναι ένας καλός σκόρερ και με το ταλέντο του θα βοηθήσει την ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα