"Χρωστάει" κάτι και στους δύο…

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας

Οι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ενόψει των πλέι οφ, και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους,  ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι “ΠΑΟΚ – Λαύριο”. Οι “κίτρινοι” επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Β φάση των πλέι οφ, όπου θα έχουν και το πλεονέκτημα έδρας. 

Το ζητούμενο για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση δυνάμεων, και ο ΑΡΗΣ να καταφέρει να περάσει αλώβητος στην ημιτελική φάση. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο ΑΡΗΣ θα βιαστεί να σκεφτεί τον επόμενο αντίπαλό του, καθώς οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει πως αποτελούν “κίνδυνο” για τον Αυτοκράτορα. 

Σε περίπτωση που το Λαύριο επικρατήσει του ΠΑΟΚ,  οι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ θα αντιμετωπίσουν την τελευταία ομάδα από την οποία γνώρισαν ήττα στην κανονική περίοδο, κάτι που δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του, ώστε να “καθαρίσουν” την σειρά των αγώνων. 

Στην περίπτωση που οι “κίτρινοι” βρεθουν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ, κάτι που ίσως, τόσο οι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ, όσο και ο κόσμος του, το επιθυμούν λίγο περισσότερο, είναι μία καλή ευκαιρία ώστε να δοθούν ορισμένες απαντήσεις εντός παρκέ, μετά και τις 2 επώδυνες ήττες στην κανονική διάρκεια.

Αύριο, Τετάρτη, στις 17:00, Λαύριο και ΠΑΟΚ “ανοίγουν” τα πλέι οφ, με τον επαναλληπτικό να έχει οριστεί για το Σάββατο 22/4. 

Προτεινόμενα Άρθρα