Κανένα θέμα με Μουρ

από AllAboutARIS

Ο Ρασίντ Μουρ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «citizensvoice.com», ισχυρίζεται ότι συμφώνησε με τον ΑΡΗ για τη νέα σεζόν, κάτι όμως που δεν ισχύει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «citizensvoice.com», ο 21χρονος φόργουορντ, Ρασίντ Μουρ, συμφώνησε εχθές με τον ΑΡΗ και τον Ιούνιο θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί. Μάλιστα, στο άρθρο φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος εκφράζει την ικανοποίησή του, για το γεγονός ότι θ’ αφήσει το κολλέγιο (είναι παίκτης του Πανεπιστημίου του East Stroudsburg, το οποίο βρίσκεται στην 2η κατηγορία του NCAA) και θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα.

Όλα τα παραπάνω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς διάφοροι επιτήδειοι οι οποίοι ισχυρίζονται πως είναι μάνατζερ, προσεγγίζουν παίκτες που θέλουν να ξεκινήσουν επαγγελματική καριέρα, με απώτερο σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Στο στρατόπεδο των «κιτρίνων» πριν από δύο χρόνια είχαν βρεθεί σε ανάλογη θέση και αναγκάστηκαν να κάνουν καταγγελία στην FIBA. Από τον επίσημο ΑΡΗ διαψεύδουν τα όσα γράφτηκαν και δεν ασχολούνται περαιτέρω με το θέμα.

Προτεινόμενα Άρθρα