Αυτή τη φορά ήταν Σέλτικς!

από AllAboutARIS

Ό,τι δεν έκαναν στην έδρα τους στη Βοστόνη το έκαναν στο Σικάγο. Και κάπως έτσι ήρθε η πρώτη νίκη (104-87) στη σειρά των πλέι-οφ με τους Σέλτικς να μειώνουν σε 2-1.

Δύο κακές εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα και δύο ήττες για τους Σέλτικς στη Βοστόνη. Τα ξημερώματα όμως για πρώτη φορά απέδωσαν τα αναμενόμενα, θύμισαν τους Σέλτικς της κανονικής περιόδου και κάπως έτσι έφτασαν εύκολα στη νίκη 104-87 μειώνοντας σε 2-1 στις νίκες.

Καλύτερος των Σέλτικς ο Χόρφορντ με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, την στιγμή που ο Τόμας είχε 16 πόντους όσους και ο Κράουντερ. Από τους Μπουλς ο Γουέιντ είχε 18 πόντους και ο Μπάτλερ 14 και οι δύο με κακά ποσοστά.

Οι Μπουλς φάνηκαν επηρεασμένοι από την απουσία του Ρόντο. Οι Σέλτικς –από την άλλη πλευρά- ήταν προσεκτικοί και αποφασισμένοι από την πρώτη στιγμή του αγώνα. Πήραν διαφορά, φτάνοντάς την στους 20 πόντους στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Αντέδρασαν οι Μπουλς και μείωσαν στο σκορ, σταδιακά έφτασαν στον έναν βαθμό 43-44 αλλά στο σημείο αυτό αφυπνίστηκαν οι Σέλτικς που με ένα σερί αύξησαν και πάλι τη διαφορά τους στους εννιά πόντους και στη συνέχεια στους είκοσι σφραγίζοντας τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα