«Ενθουσιασμένος που θα κάνω ντεμπούτο κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ.», δήλωσε ο Αμερικανός των «κίτρινων»

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΡΗ είναι ο Αντουάν Σκοτ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και 20 περίπου ημέρες στην Ελλάδα, και μένει ν΄ αποδείξει στην πράξη τις περγαμηνές που τον συνοδεύουν περί εξαιρετικού σκόρερ και σουτέρ, αν και σε χαμηλότερης δυναμικότητας πρωταθλήματα.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός:

Για την ομάδα: «Είναι εξαιρετικό το γκρουπ των παικτών που έχει η ομάδα, είναι παίκτες που θέλουν να κερδίσουν, ‘πεινάνε’ για να κερδίσουν. Είναι το καλύτερο γκρουπ παικτών που είχα μέχρι τώρα στην καριέρα μου στην Ευρώπη. Με βοηθούν να προσαρμοστώ, με έβγαλαν για φαγητό, προσπαθούν να με κάνουν να νιώσω άνετα, με βοηθούν στις προπονήσεις».

Για το αν γνωρίζει τι σημαίνουν τα παιχνίδια με τον Π.Α.Ο.Κ. για τον ΑΡΗ: «Ξέρω ότι είναι αγώνες που έχουν παράδοση, ότι πρόκειται για μεγάλη κόντρα. Είδα ήδη τα δύο παιχνίδια στην κανονική περίοδο, μοιάζει τρελή η ατμόσφαιρα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε αυτά τα παιχνίδια και θα κάνω το ντεμπούτο μου σε ένα τόσο σπουδαίο αγώνα».

Για την  ετοιμότητά του: «Σαν ομάδα είμαστε έτοιμοι. Προσωπικά θέλω να κάνω ό,τι κάνω συνήθως, βέβαια τώρα όχι πολλά πράγματα, γιατί δεν θέλω να μπερδέψω την ομάδα. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, αλλά και σε άλλους τομείς, η άμυνα, το ριμπάουντ. Δεν είμαι εδώ μόνο για να σκοράρω, αλλά θέλω να μπορέσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, να τους βάλω στο παιχνίδι. Σαφώς και θέλω πολύ να βάζω τη μπάλα στο καλάθι, αλλά μπορώ να κάνω περισσότερα από αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα