Επιπλέον κίνητρο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται σήμερα στις 19:00 στην έδρα του Π.Α.Ο.Κ., στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος, με στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στα ημιτελικά.

Μετά τη νίκη στην παράταση με 69-65 το περασμένο Σάββατο, οι «κίτρινοι» έχουν το προβάδισμα στην σειρά και το ψυχολογικό πλεονέκτημα και χρειάζονται άλλη μία νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θέλουν να συνδυάσουν την πρόκρισή τους με «διπλό» στην Πυλαία, σ’ ένα γήπεδο όπου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πραγματοποίησαν μία από τις πιο κακές εμφανίσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της regular season, ο ΑΡΗΣ είχε ηττηθεί με σκορ 62-58, παρά το γεγονός ότι στα μισά της 2ης περιόδου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με διψήφια διαφορά.

Οι 58 πόντοι είναι η 3η χειρότερη επίδοση, από πλευράς παραγωγικότητας, φέτος (μετά τους 55 και 54 κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα), γι’ αυτό και οι «κίτρινοι» σήμερα, έχουν έναν παραπάνω λόγο για να θέλουν ακόμη περισσότερο τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα