«Πολύ καλή ομάδα σε άμυνα και επίθεση ο ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

«Να είμαστε αγωνιστικά έτοιμοι για την σειρά με τον ΑΡΗ».

Χαρακτηρίζοντας τον ΑΡΗ ως μια πολύ καλή ομάδα αναφέρθηκε στην μεταξύ τους σειρά στα ημιτελικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος στην συνέντευξη των τεσσάρων φιναλίστ της Stoiximan Basket League.

Χαρακτηριστικά:

«Να ευχαριστήσω όλους όσους μας ευχήθηκαν για το Final 4. Νομίζω ότι οι παίκτες μας είναι έμπειροι, έχουν την σωστή νοοτροπία για να καταλάβουν ότι το Final 4 δεν έχει σχέση με την σειρά αγώνων με τον ΑΡΗ. Είναι άλλη διοργάνωση. Οι παίκτες μας έχουν την εμπειρία, την ποιότητα και την ικανότητα να το καταλάβουν αυτό. Ο ρόλος ο δικός μου δεν είναι τόσο σημαντικός. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που παίζει με στόχο σ’ επίθεση και άμυνα. Πρέπει να είμαστε πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμοι, να κάνουμε αυτά που πρέπει για να παίξουμε αυτή την σειρά. Προσαπαθούμε ν’ απομονώνμε κάθε παιχνίδι».

Για το αν το επίπεδο ανταγωνισμού στα πλέι-οφ έχει αυξηθεί, ο κόουτς Σφαιρόπουλος σημείωσε:
«Τα παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικά. Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και το έχουμε αποδείξει. Αν υποτιμήσεις κάποιον αντίπαλο, τότε είναι πολύ εύκολο να χάσεις κι έχουμε παραδείγματα που κινδυνέψαμε να χάσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι, γιατί ο ΑΡΗΣ είναι πολύ ικανή ομάδα, με τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό παικτών. Δεν μπορείς να είσαι ήσυχος όταν παίζεις μαζί του, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα