"Είναι τιμή μας που τον θέλει η Εθνική και δεν θα σταθούμε εμπόδιο"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ μίλησε πριν την έναρξη του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΡΗ

Ο Νίκος Λάσκαρης αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με τον Δημήτρη Πρίφτη για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα και πως υπάρχει «πράσινο φως» από την πλευρά του ΑΡΗ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι τιμή μας που το θέλει η Εθνική και δεν θα σταθούμε εμπόδιο. Έχουμε κάνει συζητήσεις μαζί του. Δεν θα έχουμε πρόβλημα να είναι και στα δύο, γιατί από φέτος το σύστημα διεξαγωγής όσον αφορά τις Εθνικές ομάδες αλλάζει λίγο. Θα τα συζητήσουμε όλα αυτά στο τέλος του έτους. Όλα γίνονται. Δεν είναι του παρόντος όμως να το συζητήσουμε. Ήρθαμε να δούμε μπάσκετ και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».

Για τη σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο. Από τη μία πρέπει να κρατήσουμε ένα χαμηλό προφίλ και ίσως να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες ως μία καλή προετοιμασία για την επόμενη σειρά. Από την άλλη, όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν. Είμαστε λογικοί, παίζουμε με ένα από τα φαβορί του φάιναλ φορ της Euroleague. Δεν είναι νοκ άουτ παιχνίδι, άλλο να κερδίσεις έναν αγώνα και άλλο μία ολόκληρη σειρά. Ελπίζω τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Βρίσκουν χημεία, έχει δέσει η ομάδα, αν μπουν κάποια σουτ και είμαστε τυχεροί, θα δούμε».

Προτεινόμενα Άρθρα