«Παίξαμε σαν άντρες»

από AllAboutARIS

Ο Αντουάν Σκοτ έμεινε ικανοποιημένος από το πώς αντέδρασε η ομάδα μετά την βαριά ήττα στον 1ο ημιτελικό, τονίζοντας πως όλοι έπαιξαν σκληρά, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στον 2ο ημιτελικό:

«Όλοι έχουν την τιμή τους. Είναι ντροπιαστικό να χάνεις με 30 πόντους, κανείς μας δεν ήθελε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο  γι’ αυτό βγήκαμε στο παρκέ και παίξαμε δυνατά κάθε λεπτό του αγώνα, χωρίς να μας ενδιαφέρει το σκορ. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, παίξαμε σαν άντρες».

Για το γεγονός ότι πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση, μέχρι στιγμής, με την φανέλα του ΑΡΗ:

«Νιώθω καλά. Αυτές οι ομάδες είναι καλές και πρέπει να βρω τον τρόπο να ταιριάξω στον ρόλο μου. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου, μου είπαν να είμαι άνετος, να πάρω τα σουτ όταν είμαι ελεύθερος, να παίξω δυνατά στην άμυνα. Είμαι χαρούμενος για τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, όταν συνεισφέρω με ένα καλό παιχνίδι».

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα στο 3ο παιχνίδι της σειράς, προκειμένου να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστική:

«Πρέπει να κρατήσουμε τις βάσεις μας. Έχουμε υπερηφάνεια σαν ομάδα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να μην τα παρατήσουμε σε αυτό το κομμάτι και να σκοράρουμε εύκολα καλάθια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χάσουμε. Σημασία έχει να παίζεις δυνατά και να προσπαθείς σε κάθε λεπτό του αγώνα».

Για τον κόσμο ο οποίος, παρά την ήττα, χειροκρότησε στο τέλος την ομάδα για την προσπάθειά της:

«Είναι πολύ όμορφο να έχεις τον κόσμο από πίσω σου. Προσωπικά όταν κάνω κάποιο λάθος έχω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου να χειροκροτούν και είναι υπέροχο ν’ ακούς τον κόσμο να κάνει το ίδιο. Είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα, η καλύτερη στην οποία έχω παίξει μέχρι στιγμής».

Προτεινόμενα Άρθρα