«Ποτέ δεν πανηγύρισα ήττα της Μπάρτσα»

από AllAboutARIS

Ο Σέρχιο Γιουλ απέδειξε για άλλη μία φορά πως δεν είναι μόνο τεράστιος παίκτης εντός του παρκέ, αλλά και εκτός από αυτό!

Μεγάλες ατάκες από τον Σέρχιο Γιουλ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero».

Ο ηγέτης Ρεάλ Μαδρίτης τα… έβαλε με εκείνους που αποδοκιμάζουν τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, καθώς δεν σέβονται την ιστορία του και τα όσα έχει προσφέρει στην Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως αν και από μικρός είναι φίλος της «βασίλισσας», ποτέ δεν πανηγύρισε ήττα των Καταλανών.

Αρχικά, ο Σέρχιο Γιουλ ερωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες που ακούει ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Δεν τις καταλαβαίνω καθόλου. Υπάρχουν παίκτες που σημαδεύουν μία ομάδα και συνεχίζουν να το κάνουν αυτό, γι’ αυτό πιστεύω πως ποτέ δεν πρέπει να αποδοκιμάζονται. Δυστυχώς, οι άνθρωποι έχουν κοντή μνήμη. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έχει δώσει πάρα πολλά στην Μπαρτσελόνα και γι’ αυτό δεν τους καταλαβαίνω, ούτε συμφωνώ μαζί τους».

Για το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να προκριθεί στο Final Four της Ευρωλίγκας: «Ποτέ δεν χαίρομαι με τις ήττες τους. Από μικρός ήμουν φανατικός φίλος της Ρεάλ, αλλά ποτέ δεν πανηγύρισα ήττα της Μπαρτσελόνα. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα, είναι τι κάνουμε εμείς. Θέλω να παλεύουμε για κάθε τίτλο».

Για το αν νιώθει ο… Κριστιάνο Ρονάλντο του μπάσκετ: «Όχι, δεν νιώθω έτσι. Χαίρω της εμπιστοσύνης των συμπαικτών μου και του προπονητή μου και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε μου δίνουν την ευκαιρία να εκτελέσω. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω, να παίρνω την ευθύνη σε εκείνες τις στιγμές. Νιώθω άνετα και προσπαθώ να κάνω την καλύτερη επιλογή για την ομάδα μου».

Για το ΝΒΑ: «Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα του ΝΒΑ. Πέρυσι, ανανέωσα το συμβόλαιό μου για πολλά χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Θέλω να είμαι εδώ και θέλω να παλέψω για όλους τους τίτλους. Η πόρτα του ΝΒΑ δεν μπορεί ποτέ να κλείσει και στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Αλλά, αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στο παρόν».

Προτεινόμενα Άρθρα