Παναθηναϊκός – ΑΕΚ… μέρος τρίτο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:00, Novasports 3), με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσουν το προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

ετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στο πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΚ κατάφερε να προστατέψει την έδρα της και να φέρει την σειρά των ημιτελικών στα ίσια, δίνοντας έτσι μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι της Πέμπτης (18/5, 19:00). 

Σε αυτό, ο Παναθηναϊκός Superfoods επιθυμεί να διατηρήσει… ακέραιο το πλεονέκτημα της έδρας και να πάρει το προβάδισμα, την ώρα που η «Ένωση» θα αγωνιστεί για το break, που θα την ισχυροποιήσει σχετικά με την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

Στη πλευρά των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, ο Τσάβι Πασκουάλ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη ποδοκνημική. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και καταστρώνει τα πλάνα του για το… 2-1.

Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, ενώ στην τελευταία προπόνηση πριν το Game 3 βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», Μάκης Αγγελόπουλος.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα