Το Παλέ ήταν και φέτος «ηφαίστειο»

από AllAboutARIS

Οι οπαδοί του ΑΡΗ είχαν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι δυναμική παρουσία, δίνοντας τον δικό τους ξεχωριστό τόνο στην κάθε αναμέτρηση.

Εντυπωσιακή ήταν η εικόνα του «Nick Galis Hall» και την φετινή σεζόν, με τους φίλους του ΑΡΗ να γεμίζουν σε κάθε παιχνίδι τις κερκίδες και να δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα, ιδανική για μπάσκετ. Οι φίλοι των «κιτρίνων» στήριξαν και φέτος δυναμικά τις προσπάθειες της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη (ακόμη και την 2η μέρα των Χριστουγέννων, στο παιχνίδι με το Λαύριο, το γήπεδο είχε 4.500 κόσμο), κάνοντας δύσκολο το έργο κάθε αντιπάλου που ήρθε να παίξει στο Παλέ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο ΑΡΗΣ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, έκοψε 39.958 εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια διαρκείας) και ήταν η δεύτερη ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια στο πρωτάθλημα, πίσω από τον Παναθηναϊκό (φέτος, η ομάδα έπαιξε ένα παιχνίδι χωρίς θεατές στις 11/03, αυτό με την Δόξα Λευκάδας).

Την περσινή σεζόν (2015-16), οι «κίτρινοι» είχαν τα περισσότερα εισιτήρια (49.183, μαζί με τα διαρκείας) ενώ την περίοδο 2014-15 ήταν 4οι με 28.906 εισιτήρια -μαζί με τα διαρκείας- (δύο παιχνίδια εκείνη την περίοδο διεξήχθησαν χωρίς κόσμο).

*οι παραπάνω αριθμοί αφορούν μόνο την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει δώσει μέχρι στιγμής 2 εντός έδρας παιχνίδια για τα πλέι-οφ και από εκεί και πέρα 9 για το Basketball Champions League και 2 για το κύπελλο (στον τελικό υπήρχαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και το Παλέ θεωρούνταν ουδέτερη έδρα), όπου επίσης το γήπεδο ήταν γεμάτο.

Προτεινόμενα Άρθρα