Βάση του η άμυνα, επιδίωξη ο αιφνιδιασμός

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ προετοιμάζεται για τον δεύτερο μικρό τελικό με την Α.Ε.Κ. (31/05, 17:30), ένα παιχνίδι το οποίο θέλει να ελέγξει κυρίως μέσα από την άμυνά του.

Οι “κίτρινοι” υποδέχονται αύριο την Α.Ε.Κ. με στόχο να ισοφαρίσουν την σειρά των μικρών τελικών και για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει πρωτίστως να βελτιώσουν την αμυντική τους εικόνα. Στην αναμέτρηση της Κυριακής, ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να περιορίσει την παραγωγικότητα της αντιπάλου του, η οποία άνοιξε από νωρίς τον ρυθμό σκοράροντας 20+ πόντους σε κάθε περίοδο (23, 25, 20, 22).

Η Α.Ε.Κ. είναι ομάδα ρυθμού και οι παίκτες του Πρίτφτη στο αυριανό ματς, θα επιχειρήσουν ν’ απορρυθμίσουν τους αντιπάλους τους με την καλή αμυντική λειτουργία τους. Εφόσον το καταφέρουν αυτό, επόμενος στόχος είναι να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και να πετύχουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Στο πρώτο παιχνίδι, στα σημεία που ο ΑΡΗΣ εκδήλωσε αιφνιδιασμό (είτε πρωτεύον, είτε δευτερεύον), η Ένωση δεν μπόρεσε ν’ ανταπεξέλθει, με αποτέλεσμα οι περισσότερες προσπάθειες να ολοκληρωθούν με καλάθι ή με κερδισμένο φάουλ.

Προτεινόμενα Άρθρα