Δεν έχει ξεχάσει το περσινό χαμένο πρωτάθλημα ο Κάρι

από AllAboutARIS

Το περσινό κάζο των «πολεμιστών» έχει χαραχθεί στο μυαλό του Στεφ Κάρι,όπως επίσης και τα προσωπικά του λάθη που έρχονται στο νου του εν όψει τελικών.

Η περσινή επική σειρά τελικών,που ανέδειξε πρωταθλητές τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, δεν έχει «σβηστεί» ακόμα από την μνήμη του Στεφ Κάρι και των συμπαικτών του. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φέτος είναι «πάνοπλοι» , όμως όπως είναι λογικό έχουν πάντα στο μυαλό τους τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το περσινό πρωτάθλημα.

Πρώτος απ’όλους ο Στεφ Κάρι, ο οποίος μιλώντας στο ESPN στάθηκε σε μια φάση του έβδομου τελικού κατά την οποία πιστεύει ότι άλλαξε η ροή του παιχνιδιού. Συγκικριμένα, το παιχνίδι είχε μπει στο τελευταίο πεντάλεπτο και οι Γουόριορς έχουν το προβάδισμα και την κατοχή,όμως ο Στεφ Κάρι ασυναίσθητα αποφάσισε να κάνει μια πάσα πίσω από την πλάτη στον Κλέι Τόμπσον και η μπάλα βγήκε εκτός παρκέ. Μετά από εκείνο το σημείο οι «πολεμιστές» δεν ξανασκόραραν μέχρι το τέλος του αγώνα χάνοντας τον έβδομο τελικό και το πρωτάθλημα.

“Ακόμα έχω στον νου μου ένα λάθος που έκανα στο 7ο παιχνίδι των τελικών την περασμένη χρονιά. Νομίζω όμως ότι είναι αστείο να μένουμε σε αυτό το παιχνίδι και να το θυμόμαστε συνέχεια. Γνωρίζω πολύ καλά πώς να δημιουργώ φάσεις και να βγάζω εύκολα καλάθια σε εμένα ή τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στις οποίες πρέπει να πάρει γρήγορες αποφάσεις και η διαφορά στο να κατακτάς πρωταθλήματα ή όχι,θα μπορούσε να είναι μία από αυτές τις αποφάσεις. Πέρσι πήρα μια τέτοια απόφαση και έκανα μια πάσα πίσω από την πλάτη επειδή έχω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να κάνω τέτοιες πάσες. Αυτό είναι το στυλ μου και δεν πρόκειται να αλλάξει”. 

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα