Γκρι σκιές!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει και αυτό έγινε

Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ έχει… μάθει να έρχεται στο Παλέ! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, στο Παλέ έχει εξελιχθεί σε πελάτισσα του ΑΡΗ.

Αφού λοιπόν η Ενωση δεν μπορεί να περάσει από τη Θεσσαλονίκη όσο καλύτερο ρόστερ κι αν διαθέτει, “επιστρατεύτηκαν” αυτοί που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δηλαδή οι… κύριοι με τα “γκρι”.

Σχινάς, Μπήτης, Μαγκλογιάννης ήταν σε… αποστολή και πήραν την ΑΕΚ από το χέρι για να την οδηγήσουν στη νίκη, με κωμικοτραγικές αποφάσεις. Σε μία από αυτές μάλιστα έδωσαν χρέωσαν φάουλ στον Καββαδά ενώ δέχθηκε αγκωνιά και απέβαλλαν τον Δημήτρη Πρίφτη από τον πάγκο για τις δίκαιες διαμαρτυρίες του.

Το αποκορύφωμα βέβαια της αστείας διαιτησίας των… γκρι ήταν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ο Ντίξον πέρασε το κέντρο μετά από 11 δευτερόλεπτα και δεν έδωσαν παράβαση! Δηλαδή μιλάμε για δόλο ή ξεκάθαρη ανικανότητα! Ή και τα δύο! Και όλα αυτά ενώ είδαν και το ριπλέι! Πως να δεχθείς λάθος ανθρώπινο σε αυτή την φάση; Βλέπεις ριπλέι δείχνει 13 δεύτερα και συ δινεις φάουλ στην ΑΕΚ;

Αραγε οι κύριοι της ΚΕΔ και της ΕΟΚ θα ασχοληθούν με τα σημερινά…. όργια; Ή μήπως είναι και αυτοί εκτός τόπου και χρόνου που δεν κατάλαβαν ότι Σχινάς, Μπήτης και Μαγκλογιάννης ξεφτίλισαν την ελληνική διαιτησία;

Προτεινόμενα Άρθρα