"Έχουμε αδειάσει ψυχολογικά"

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Καββαδάς τόνισε μετά την άδικη ήττα από την Α.Ε.Κ. πως, παίκτες και προπονητές τα έχουν δώσει όλα και πλέον έχουν "αδειάσει" ψυχολογικά.

“Δεν θέλω να πω κάτι για τους διαιτητές, το κρατάω μέσα μου. Δεν θέλω να πω άσχημα λόγια. Η χρονιά έφτασε στο τέλος της. Θα κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή, όπως κάνουμε τόσον καιρό. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι το Σάββατο. Παίκτες και προπονητές είμαστε ενωμένοι κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο, καταπίνοντας διάφορα. Να δίνουμε και δίνουμ τον καλύτερό μας εαυτό για τον ΑΡΗ, για τον κόσμο του”. Σημείωσε αρχικά ο ψηλός του ΑΡΗ.

Για το νέο πρόβλημα τραυματισμού με τον Κάμινγκς που προέκυψε και πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στο 3ο ματς:

“Είμαστε 12 μήνες, τα έχουμε δώσει όλα. Άλλοι παίζουμε τραυματίες, εγώ έμεινα 1,5 μήνα στην αρχή έξω, σπάζοντας ένα σπόνδυλο, μετά χτύπησα το δάκτυλό μου. Είμαστε εδώ, κάνουμε προπονήσεις παίζουμε τα παιχνίδια. Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έχει παραγίνει και πραγματικά έχουμε αδειάσει ψυχολογικά. Ήταν πολύ δύσκολη η χρονιά”.

Ποιες συνθήκες έχουν επιδεινώσει την κατάσταση:

“Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να εξηγώ τι γίνεται. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουμε ένα ακόμη ματς στην Αθήνα και πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να παίξουμε, με όσα ψυχικά αποθέματα έχουμε, όλοι μαζί, όπως κάνουμε όλη την χρονιά”.

Για την κόντρα που υπάρχει με τον Μαυροειδή:

“Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο. Δείτε το βίντεο, την πρώτη φάση, την δεύτερη φάση και πως το εξηγούν αυτό οι διαιτητές”.

Προτεινόμενα Άρθρα